Therapiebad huren

Je kan als externe bezoeker het therapiebad afhuren; hier vind je de informatie over voorwaarden en prijs.

Therapiebad huren

Het bad is 5,52 meter breed, 7,70 meter lang en op zijn diepste punt 1,10 meter diep. Het water heeft een temperatuur rond 32°C.

Het gebouw, de sanitaire voorzieningen en de gemeenschappelijke kleed- en verzorgingskamer zijn rolstoeltoegankelijk en er is een tillift met rail tot in het bad.

Let op, gebruik is enkel mogelijk onder begeleiding van een persoon met een reddersdiploma die deel uitmaakt van de gebruikersgroep (naam en diploma voor te leggen). Monnikenheide-Spectrum is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

Praktisch

Het therapiezwembad is beschikbaar op weekdagen na 15.30 uur en op weekenddagen van 10 tot 17 uur. Voor eventuele beschikbaarheid buiten deze uren, kan u uw vraag richten aan paramedischedienst.mhs@emmaus.be.

Een zwembeurt (incl. omkleden) duurt maximaal anderhalf uur en kost 6 euro per bader, met een maximum van 40 euro per groep. Het aantal deelnemers per zwembeurt is beperkt tot maximaal 12 (baders + begeleiders + redder).

Reserveren is verplicht, minimum twee weken vooraf, via paramedischedienst.mhs@emmaus.be of telefonisch via 03/311 77 67. Gebruikers gaan schriftelijk akkoord via een huurovereenkomst en het ondertekenen van het reglement van orde. Dit wordt toegezonden bij reservatie.