Huur Seppenshuis of Smoutmolen

Op zoek naar een zaal voor uw vergadering, studiedag, babyborrel...?

Huur Seppenshuis of Smoutmolen

Het Seppenshuis op domein Monnikenheide en de Smoutmolen in de Kerkstraal zijn te huur voor activiteiten met beperkte impact - we denken bijvoorbeeld aan een vorming, tentoonstelling, boekvoorstelling, receptie, kamermuziekconcert, proeverij, babyborrel...

In principe kunnen zulke activiteiten starten vanaf 9 uur en moeten ze eindigen voor 22 uur. Bij het verlaten van de ruimte moet u deze opgeruimd achterlaten.

Reserveringen verlopen via het onthaal van Monnikenheide. Daar kan u ook de beschikbaarheid navragen.

Seppenshuis

Het Seppenshuis beschikt over een grote polyvalente ruimte, en kan op vraag worden uitgerust met een beamer. Er is tevens een uitgeruste keuken.

Op weekdagen is het mogelijk voor uw deelnemers koffie, thee, water en koekjes te laten klaarzetten voor 5 euro per persoon. Ook cava, fruitsap en versnaperingen kunnen we voorzien, tegen 3 euro per persoon. 

Uitgebreidere catering regelt u zelf met een leverancier van uw keuze.

Smoutmolen

De Smoutmolen is nu beschikbaar tot de verbouwingswerken starten in het najaar van 2023. Tijdens de verbouwingen schorten we de verhuur op, en zodra de verbouwing klaar is, kan deze zaal ook opnieuw gehuurd worden.

Er is een grote polyvalente ruimte en een tuin. Ook hier kan een beamer worden klaargezet. De Smoutmolen beschikt NIET over een uitgeruste keuken.

U kan zelf catering regelen met een leverancier van uw keuze.

Prijs

Elk van de zalen is te huur voor 150 euro, plus 68 euro voor de schoonmaak.

Huurt u voor meer dan één dag, dan geldt een korting van 25 procent voor de aansluitende dag.

U betaalt 21% btw op 10% van de huurprijs en op de volledige kostprijs van schoonmaak, drank, vervanging van (kleine) beschadigde materialen...  

Let op: voor organisaties uit de Emmaüs-groep en voor personeelsleden en vrijwilligers van Monnikenheide-Spectrum gelden andere voorwaarden. Vraag dit na bij het onthaal.

Verzekering

Monnikenheide-Spectrum is niet verantwoordelijk voor enige schade door de organisator/huurder of gebruikers. De organisator/huurder dient een verzekering van burgerlijke aansprakelijkheid (voor organisaties) of een familiale verzekering te hebben die zal tussenkomen indien er schade is aan de ruimtes, inrichting of materialen n.a.v. een fout of onoordeelkundig gebruik tijden de huur.