Theater Oewist

Theater Oewist is met en voor mensen met en zonder beperking. Dat wil zeggen dat iedereen welkom is. Zowel mensen van in Monnikenheide-Spectrum als van daarbuiten.

Theater Oewist

Na 3 volwaardige voorstellingen voor het grote publiek organiseert theater Oewist workshops dansen, theater, clownerie, decor, ... Bekende en minder bekende docenten vullen deze workshops zo verscheiden mogelijk in. Iedere workshop sluit af met een klein toonmoment voor vrienden, familie en andere sympathisanten.

Om deel te nemen is geen voorkennis vereist en er vinden ook geen audities plaats. Er is maar 1 verwachting: goesting! Goesting om te ontdekken, goesting om te verbeelden, goesting om te vertellen, goesting om samen te spelen.

Het stuk ligt niet op voorhand vast. Het ontstaat gaandeweg. De docenten spelen in op wat er gebeurt, wat er leeft op het moment, wat iemand aanbrengt. Zo groeit een toneelstuk. Ze houden natuurlijk wel rekening met de grenzen en mogelijkheden van de spelers. En ook al weten sommige zwakker functionerende bewoners niet altijd wat er gebeurt, toch zitten ze helemaal mee in de flow van het spel. Het is dan mooi om te zien dat zij de grenzen van hun kunnen verleggen.

.

Theater gespeeld door mensen die, vanwege hun uitzonderlijke natuur, dichter bij hun kern zitten en die ons een beetje gaan imiteren, op de hak nemen, zeg maar…  Echter dan dit wordt het nooit

We hebben nog plaatsen vrij!

Neem gerust contact met ons op, wij staan open voor al jouw vragen. Samen zoeken we naar de beste oplossing op maat.

Contacteer ons