Spectrum Feest - Hap & Trap

Een bijzondere editie van Spectrum Feest! met Hap & Trap: we stippelden een mooie fiets- of autotour uit, langs al onze locaties, met 4-gangenmenu onderweg. En uiteraard is er ook een bar en animatie in De Oever.

  • Hall Oever, Gasthuisstraat 10, 2990 Wuustwezel
  • Sunday 2 October - 10:30 tot 20:00
  • Nog niet volzet
spectrum-feest-hap-trap

Het wordt een bijzondere editie van Spectrum Feest! want we hebben wat in te halen!

Inmiddels al 42 jaar geleden startten wij met dagcentrum De Oever. 42 jaar waarin ons aanbod steeds verder is uitgebreid, en campus Spectrum ontstond met heel wat antennes errond.

Kwam u al eens in De Vlotter? Of heeft u onze nieuwste woning Achter d’ Hoven al bewonderd? Of al gezien hoe we kurk sorteren in Atelier Verellen?

Op zondag 2 oktober krijgt u de kans om dit allemaal te bezoeken.

Wij stippelden een mooie ‘Hap en Trap’-route van zowat 45 km uit langs onze locaties, van het heden en het verleden. U kunt deze route met de fiets of auto afleggen, in uw eigen tempo. Starten kan tussen 10.30 uur en 12 uur, en we verwachten u aan de laatste halte voor 17 uur.

Onderweg geniet u van een viergangenmenu. De bewoners van de Regenboog (bij De Oever in Gooreind) ontvangen u graag voor een aperitiefje. De volgende halteplaats is Achter d’Hoven, waar uw voorgerecht wacht. Het hoofdgerecht volgt op onze nieuwe site van De Vlotter in Essen. En we zetten een nagerechtje klaar in Atelier Verellen.

De inschrijvingen voor Hap & Trap zijn afgesloten.

Nadien kunt u nog (lang) napraten bij een drankje en animatie in De Oever, waar we Spectrum Feest! voortzetten. Ook wie niet deelneemt aan onze ‘Hap en Trap’-route is daar zeker welkom, vanaf 13 uur (zonder inschrijving).

Vertel het gerust door aan familie en vrienden. We popelen om u te ontvangen!

Andere evenementen

Alle evenementen