Vakantie in De Vlinder is altijd geweldig!

  • Nieuwsbericht
  • 29 August 2016
Ruim 100 kinderen en volwassenen proefden afgelopen zomer van de vakantiesfeer in kortverblijf De Vlinder.

Vakantie in De Vlinder is altijd geweldig!

Ruim 100 kinderen en volwassenen proefden afgelopen zomer van de vakantiesfeer in kortverblijf De Vlinder.  Wandelen, plonzen, muziek maken, dansen, uitstapjes, knutselen of gewoon genieten van de rust en de groene omgeving, voor elke gast een programma dat aanspreekt. Tijdens de zomermaanden zorgt de begeleiding voor extra zomersfeer met themaweken.

De Vlinder zal ook in 2017 een heel jaar door geopend zijn (met uitzondering van 1 dag, nl. de teamdag) en familie en netwerk ondersteunen om de zorg thuis vlot te laten verlopen.  De samenwerking met scholen, dagcentra en thuisbegeleidingsdiensten uit de regio met Monnikenheide verzekert een geïntegreerd en veelzijdig antwoord op de vragen van het gezin en de gasten.

Meld je tijdig aan bij de sociale dienst van Monnikenheide om een weekend, midweek, één of twee weken,  met of zonder overnachting,… te reserveren. Een verblijf in De Vlinder is de toegang tot ademruimte voor de familie en een toffe ervaring voor de gasten.

Wij luisteren graag naar je vragen en zoeken samen de passende oplossing. Mail naar de sociale dienst of bel 03-311 77 67.

Monnikenheide organiseert een infosessie over de toekomst van het kortverblijf in het kader van Persoonsvolgende Budgetten. Je kan je hiervoor inschrijven.

Nieuws

Nieuwsbericht
‘Een jaar of 11 is ideale leeftijd voor eerste kennismaking met de zorg’
Nieuwsbericht
Huize Walden en Monnikenheide-Spectrum slaan handen in mekaar
Nieuwsbericht
Stan, vader van bewoonster, giet bewustwording in gedichten
Nieuwsbericht
Sloop Gildenhuis start begin november