Waarden

Welke waarden streven wij na in onze dienstverlening?

Integratie

Monnikenheide-Spectrum streeft bij de hulp- en dienstverlening naar maatschappelijke integratie van de cliënt, we houden rekening met de eigenheid van elk individu en zijn gezin, in de geest van de VN-verklaring omtrent de rechten van personen met een handicap.

Gelijkwaardigheid

Monnikenheide-Spectrum maakt geen onderscheid tussen cliënten op grond van etnische afkomst, nationaliteit, geslacht, seksuele geaardheid, sociale achtergrond, ideologische, filosofische of godsdienstige overtuiging of financieel onvermogen en respecteert de ideologische, filosofische of godsdienstige overtuiging van de gebruiker voor zover de werking van Monnikenheide-Spectrum en de integriteit van de medegebruikers niet in het gedrang komen.

Kwaliteit

Monnikenheide-Spectrum investeert in de kwaliteit van leven van elke cliënt en wil kleur geven aan het dagelijkse omgaan met elkaar.  Naast de inzet van deskundige en professionele zorg blijft het creëren van een speelse, lerende en ondernemende leefomgeving even belangrijk. We willen nabij zijn, geraakt worden en verbinding maken, we laten je niet los en blijven aanklampend zoeken naar de beste ondersteuning.

Openheid

Monnikenheide-Spectrum communiceert helder en open over haar dienstverlening.