Kortverblijf De Vlinder

Kortverblijf De Vlinder biedt tijdelijke dag- en/of nachtopvang in een huiselijke omgeving voor kinderen en volwassenen met een beperking, met een activiteitenaanbod naar ieders mogelijkheden en interesses.

Kortverblijf De Vlinder

De dagelijkse zorg voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking vergt veel inspanning en voortdurende inzet van het hele gezin.

Bijkomende moeilijkheden zoals gezondheidsproblemen van de ouders, ziekenhuisopname, overlijden of wijzigende gezinsomstandigheden, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, relatieproblemen of bezorgdheden over de andere kinderen, kunnen het gezin onder druk zetten. Een tijdelijk verblijf van het familielid met een beperking in kortverblijf De Vlinder biedt even een adempauze en geeft het gezin weer energie en voldoende draagkracht om de zorg voort op te nemen.

Het begeleidingsteam van De Vlinder staat het hele jaar door klaar voor opvang en begeleiding, met de ondersteuning van de pedagogische en medische dienst. Al voorgeschreven behandelingen, zoals medicatie, kinesitherapie, dieet, etc. worden, indien nodig en op vraag, tijdens het verblijf voortgezet.

Neem alvast een kijkje in de Vlinder... 

Zin om naar De Vlinder te komen?

Geef je gegevens door via het contactformulier, en dan bekijken we graag met jou of er nog een plekje is.

Contacteer ons