De Werkplaats en Atelier Verellen

De Werkplaats en Atelier Verellen omvatten kurkateliers en semi-industriële ateliers. De begeleidende ergotherapeut past de taken aan naargelang je mogelijkheden.

De Werkplaats en Atelier Verellen

Wat?

In het kurkatelier worden kurken gesorteerd en stomen we de kapjes eraf, waarna ze kunnen worden vermalen tot isolatiemateriaal, ... In het semi-industrieel atelier voeren we allerlei ondersteunende taken voor bedrijven uit de regio uit, zoals brieven vouwen en in enveloppen steken, stickerwerk voor industrie, samenstellen van geschenkpakketten of goodiebags, herverpakken van dierenvoeding, afwerken van koppelingen, knutselwerkjes voorbereiden, folders vouwen en nog veel meer. 

Voor wie?

Iedereen met een persoonsvolgend budget (PVB) of persoonlijke-assistentie budget (PAB) kan komen werken in de Werkplaats of Atelier Verellen. Ook via rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH) kan je er terecht.

Wanneer?

In de Werkplaats kan je elke dag komen werken. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 15.15 uur en woensdag van 10 tot 11.45 uur. Iedere dag rijdt een busje van Monnikenheide naar de Werkplaats, maar je kan ook rechtstreeks naar daar komen. 

In Atelier Verellen wordt dagelijks gewerkt, van 9.30 tot 12 uur en van 13.30 tot 15.45 uur, behalve op woensdagvoormiddag en op vrijdag. De werkers verzamelen in dagcentrum De Oever (Gasthuisstraat Gooreind) of De Vlotter (Nieuwstraat Essen) en gaan dan samen naar Atelier Verellen.

Waar?

De Werkplaats: Antwerpsesteenweg 79+ in 2390 Malle. Mailen naar werkplaats.mhs@emmaus.be.

Atelier Verellen: Bredabaan 853 in 2990 Gooreind (Wuustwezel). Mailen naar htb.mhs@emmaus.be.

Onderstaand filmpje laat je zien hoe het eraan toe gaat in de Werkplaats.

We hebben nog plaatsen vrij!

Neem gerust contact met ons op, wij staan open voor al jouw vragen. Samen zoeken we naar de beste oplossing op maat.

Contacteer ons