Spectrum Feest

Hap & Trap viel vorig jaar zo in de smaak, dat we dit jaar opnieuw een route uitstippelen, met smakelijke haltes onderweg! Daarnaast zetten we uiteraard ook de deuren van De Oever open.

  • Spectrum/Oever, Gasthuisstraat 10, 2990 Wuustwezel
  • Sunday 1 October - 11:00 tot 19:00
  • Nog niet volzet
spectrum-feest

Zet Spectrum Feest op 1 oktober alvast in je agenda.

Hap & Trap

Na het succes van vorig jaar organiseren we opnieuw een sportieve tour en serveren we vier gangen van ons menu op vier van onze locaties. We stippelen een route van 30 à 40 km uit - je bepaalt zelf welk deel je aflegt met je fiets of auto, of een combinatie van beide. Je legt de route af in je eigen tempo. Starten kan tussen 10.30 uur en 12 uur en we verwachten je aan de laatste halte voor 17 uur. 

Onderweg geniet je van aperitief in De Dijk, voorgerecht in Bistro H'eerlijk, hoofdgerecht in 'Den Overkant' (Gasthuisstraat, Gooreind) en dessert met koffie in de woonunits en studio's op ons domein. Voor het hoofdgerecht kies je tussen een gemengd slaatje met kippenhaasje, kroketjes en champignonroomsaus, een zalmpapillot met puree of vegetarische lasagne.

Deelnemen kost 30 euro per persoon, of 15 euro voor kinderen tot 12 jaar. Voor bewoners, zie hieronder.

Open deur in De Oever

Na de tocht kan je nog napraten bij een drankje, een pannenkoek of andere versnapering, dans en animatie in De Oever. Ook wie niet deelneemt aan Hap & Trap, is daar vanaf 13 uur van harte welkom. 

Van harte welkom!

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Andere evenementen

Autisme in beeld
Tafeltennistornooi Spectrum
Spectrum Feest - Feestontbijt 30 jaar Regenboog
Lezing Vroegtijdige zorgplanning
Alle evenementen