Spectrum Feest - Feestontbijt 30 jaar Regenboog

Iedereen van harte welkom voor Spectrum Feest op 28 april.

  • Spectrum/Oever, Gasthuisstraat 10, 2990 Wuustwezel
  • Sunday 28 April - 08:30 tot 18:00
  • Nog niet volzet
spectrum-feest-feestontbijt-30-jaar-regenboog

We vieren dit jaar tijdens Spectrum een bijzondere jarige: 30 jaar geleden opende woning de Regenboog.

Ter ere van de jarige stellen we jullie in de voormiddag een feestelijk ontbijt of brunch voor. Je kan komen ontbijten tussen 8.30 uur en 10.30 uur of tussen 11 uur en 13 uur, in ‘Den Overkant’ in het voormalige rusthuis tegenover De Oever in de Gasthuisstraat. Tegelijk ontdek je er onze fototentoonstelling over 30 jaar wonen in de Regenboog. Deelnemen kost 17 euro per persoon of 12 euro voor kinderen tot 12 jaar. Bewoners van de Regenboog kunnen gratis deelnemen; bewoners van De Dijk of Achter d'Hoven betalen 9 euro.

In de namiddag van 13 uur tot 18 uur openen we de deuren van de Oever. Ons Spectrum Feest heeft de bekende ingrediënten zoals de bar, pannenkoeken, tombola, een dansoptreden van onze cliënten en (uitgebreide) kinderspelen.

Maar we pakken dit jaar ook eens extra uit, met een optreden van Dennie Damaro.

Iedereen is van harte welkom, enkel voor het ontbijt moet je inschrijven, ten laatste op 12 april. Let op, je inschrijving is pas bevestigd wanneer we je betaling hebben ontvangen. Je stort op het rekeningnummer BE88 4124 0210 0141 met duidelijke vermelding van de naam waarmee je ingeschreven hebt.

Tot gauw!

INSCHRIJVINGSFICHE FEESTONTBIJT

Andere evenementen

Autisme in beeld
Tafeltennistornooi Spectrum
Lezing Vroegtijdige zorgplanning
Lezing Vroegtijdige zorgplanning
Alle evenementen