Stage bij Monnikenheide-Spectrum

Proef van het dagelijks leven in de dagbesteding of een van de woningen in Monnikenheide-Spectrum.

Als stagiair kan je op de werkvloer ervaren hoe het er in het professionele leven aan toe gaat en doe je werkervaring op. Je kan daarbij steeds rekenen op een mentor die je de kneepjes van het vak aanleert. 

Vaak ben je ook een aanwinst voor de stageplek. Zo breng je nieuwe inzichten, concepten en methodieken binnen bij een organisatie, omdat je  de dingen vanuit het oogpunt van een buitenstaander bekijkt. Bij een goede invulling van de stage zal zowel de voorziening als de stagiaire hier voordeel uit halen. 

Studenten van de opleiding verzorging en personenzorg (niveau humaniora), van de bacheloropleiding verpleegkunde en ergotherapie en de universitaire opleiding pedagogiek zijn van harte welkom. Ook volwassenen die zich professioneel willen herscholen als opvoeder kunnen in Monnikenheide-Spectrum stage doen.

Daarnaast bieden we regelmatig scholen uit de buurt de kans een dag of meer mee te draaien in het dagcentrum of de dagbesteding in de vorm van inleefdagen.

PS: Ben je aan een opleiding bezig die gericht is op (gehandicapten)zorg? Dan heb je ook een streepje voor om als jobstudent bij ons te komen werken. Stuur ons een mailtje!

Wil je ook stage doen bij Monnikenheide-Spectrum? Vul dan vlug je gegevens in!

Jouw gegevens
Jouw voorkeur
Heb je wat tijd over die je nuttig wil besteden?

Zet je jezelf graag in voor anderen? Vind je contact met anderen ook zo boeiend? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Meer over vrijwilligerswerk