Vacature vrijwilliger individuele begeleiding

Vrije tijd met een warme plus: we zoeken voor enkele van onze cliënten met een verstandelijke beperking een topvrijwilliger die zijn/haar vrije tijd én die van hen extra pit wil geven.

Verschillende van onze actievere, mondige cliënten hebben heel wat in hun mars. Met een buddy die samen met hen iets onderneemt, kunnen ze de wereld verkennen.

Anderen zijn net stille genieters voor wie wat individuele aandacht een wereld van verschil maakt.

Wandelen, fietsen, een spelletje, een terrasje doen, gaan shoppen of naar een optreden gaan… we zoeken een goeie match die aansluit bij je interesses, je persoonlijkheid en de tijd die je kan vrijmaken.

Kan jij wat tijd vrijmaken? Heb je liefst een wekelijkse afspraak of wil je flexibel inspelen op activiteiten en opportuniteiten? We bekijken samen wat het best in jouw agenda past.

Wat is de meerwaarde voor jou?

Je maakt van je vrijetijdsbesteding een fijn, verrijkend moment voor jezelf én één van onze cliënten.

Je zet een beetje fysieke energie en tijd in voor iemand en haalt een surplus aan mentale energie uit de vriendschap en dankbaarheid die je terugkrijgt.

Je voelt je opgenomen in de warme omgeving die Monnikenheide-Spectrum al decennia probeert te zijn, en draagt er zelf ook aan bij.

Contact

Heb je er al zin in of wil je nog wat vragen?

Je kan terecht bij de collega's die de vrijwilligerswerking coördineren.

Voor Monnikenheide (Zoersel, Malle) is dat Patrick Verheyen. Mail naar patrick.verheyen@emmaus.be of bel via 03/311 77 67.

Voor Spectrum (Wuustwezel, Gooreind, Essen, Kalmthout) is dat Nadine Dirven. Mail naar nadine.dirven@emmaus.be of bel via 03/663 62 08.