Vacature vrijwilliger vervoer

Het chauffeursteam zoekt nog versterking om de dagcentrumcliënten 's ochtends of in de late namiddag te vervoeren.

Als vrijwilliger in het chauffeursteam sta je mee in voor het vervoer van de cliënten die overdag naar het dagcentrum komen. Samen met je collega-chauffeurs zorg je ervoor dat de cliënten ’s morgens vanaf 7.30u thuis opgehaald worden en ’s avonds vanaf 16.30u terug naar huis gebracht worden.

Je zit in een ruim team en zal dus zeker niet dagelijks gevraagd worden om een of meer ritten te maken. Je kan je beschikbaarheid zelf aangeven.

Wat verwachten we?
  • Je bent minstens 19 jaar en beschikt al meer dan 1 jaar over een geldig rijbewijs B.
  • Je gedraagt je correct en geduldig in het verkeer.
  • Je bent sociaal ingesteld en contact met personen met een beperking is je niet vreemd of zie je als een gezonde uitdaging.
  • Je spreekt goed Nederlands zodat je een gesprek kan voeren met de cliënten.
  • Je woont bij voorkeur in de buurt van Zoersel waardoor je je rit 's morgens en 's avonds vlot kan combineren met je privé-activiteiten.
Wat is de meerwaarde voor jou?

Je maakt van je vrijetijdsbesteding een fijn, verrijkend moment voor jezelf én onze cliënten.

Je zet een beetje fysieke energie en tijd in en haalt een surplus aan mentale energie uit de vriendschap en dankbaarheid die je terugkrijgt.

Je voelt je opgenomen in de warme omgeving die Monnikenheide-Spectrum al decennia probeert te zijn, en draagt er zelf ook aan bij.

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding en ook de kosten van je verplaatsing naar domein Monnikenheide voorafgaand aan je rit, en nadien weer naar huis, krijg je vergoed.

Contact

Heb je er al zin in of wil je nog wat vragen? Is fietsen niet echt je ding maar wil je je op een andere manier inzetten als vrijwilliger?

Je kan terecht bij Patrick Verheyen. Mail naar patrick.verheyen@emmaus.be of bel via 03/311 77 67.