Op het domein

Langdurige en frequente ondersteuning aan volwassenen met een beperking in een groene leefomgeving en met een uitdagende dagbesteding.

Op het domein

Domein Monnikenheide

Wonen op het domein van Monnikenheide betekent wonen in een open, rustige en groene omgeving. Het domein ligt in de Zoerselse bossen op ongeveer 1,5 km van de dorpskern. De woningen zijn kleinschalig en heterogeen samengesteld qua leeftijd en geslacht. In een aangenaam, huiselijk leefklimaat kiezen we voor een persoonsgerichte benadering. De sfeervolle accommodatie is aangepast aan de verschillende ondersteuningsnoden. Met een team van professionals -begeleiders, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, dokter,... - omringen we hen met de beste zorg.

De Regenboog

De Regenboog is een warm nest voor volwassenen met een verstandelijke beperking. We creëren voor hen een thuis waar ze zichzelf kunnen zijn, de nodige zorg krijgen en hun talenten ontplooien in hun eigen tempo. In onze leefgroepen is het altijd gezellig thuiskomen. Ieder heeft zijn eigen kamer. In de gemeenschappelijke ruimten van de leefgroep komen ze samen om te eten, spelletjes te spelen en tv te kijken. De Regenboog is gelegen in de dorpskern van Gooreind, Wuustwezel.

Studio's Gooreind

Sinds eind 2019 staan er 4 nieuwe en moderne studio's op het domein in Gooreind. Deze en de 4 andere studio's op het domein zijn voor mensen die meer zelfstandig willen en kunnen leven, maar toch ook de nabijheid van begeleiding nodig hebben.

Bekijk het filmpje dat ATV maakte bij de opening van de studio's op 6 oktober 2019.

Op zoek naar een woonoplossing?

Geef je gegevens door via het contactformulier, dan maken we kennis en bekijken we of we een woonplek vinden die helemaal bij jou past.

Contacteer ons