Open bedrijvendag in de Werkplaats

  • Nieuwsbericht
  • 14 October 2019
Op 6 oktober zetten heel wat bedrijven de deuren open voor het publiek. Ook in De Werkplaats konden nieuwsgierigen een kijkje komen nemen.

Open bedrijvendag in de Werkplaats

Zondag 6 oktober 2019 stonden heel wat cliënten van Monnikenheide klaar om een extra dag te komen werken in de Werkplaats te Malle tijdens de Openbedrijvendag. Samen met de begeleiding zetten ze hun beste beentje voor om te laten zien wat zij in hun mars hebben. De vele kijklustigen (naar schatting zo’n 1450) keken hun ogen uit en waren zeer geïnteresseerd in de activiteiten. Er werd volop hondenvoer afgewogen en verpakt voor Cool4Pets, geseald voor Altus, gestickerd voor Packline en cadeaus ingepakt voor Feestvarken vzw.

Ook het hele kurkproces was te volgen doorheen het atelier. Van de eerste sortering tot de laatste controle en het malen, alles werd netjes getoond door onze ijverige werkers. En wat stonden we graag klaar om met veel enthousiasme al deze bezoekers haarfijn uit te leggen wat we elke werkdag doen in de Werkplaats. We kregen veel complimenten over de diversiteit in de taken, het werkplezier en de warmte die iedereen uitstraalde. Voor ons allen het mooiste compliment en een reden om er nog steviger tegen aan te gaan in het semi-industrieel en kurkatelier!

Heb je werk dat je wil uitbesteden aan het semi-atelier? Of wil je graag een blauwe stoppenton om ons te helpen met het verzamelen van kurk? Neem dan zeker contact op! Telefoon 0479-83 51 10 of email werkplaats.monnikenheide@emmaus.be.

Kurk binnenbrengen kan in de Werkplaats, Antwerpsesteenweg 79+, 2390 Malle of kijk voor andere inzamelpunten op www.recycork.be

Nieuws

Nieuwsbericht
Inspirerende stage voor Elvyre en Cosme uit Benin
Nieuwsbericht
Steeds meer te beleven op domein Monnikenheide
Nieuwsbericht
‘Een jaar of 11 is ideale leeftijd voor eerste kennismaking met de zorg’
Nieuwsbericht
Huize Walden en Monnikenheide-Spectrum slaan handen in mekaar