De grote verhuis

  • Nieuwsbericht
  • 12 October 2020
De bewoners van huis aan Den Donk ruilen hun vertrouwde stekje in om op 2 november te verhuizen naar een gebouw in Huize Walden in Westmalle.

De grote verhuis

Na 7 jaar verlaten de bewoners van huis aan Den Donk het gebouw van Hooidonk in Zandhoven. Ze ruilen hun vertrouwde stekje in om op 2 november te verhuizen naar een gebouw in Huize Walden in Westmalle. De 10 bewoners staan alvast te popelen om het verouderde gebouw dat niet langer aangepast is aan hun noden, te verlaten en de moderne studio’s te betrekken.  

Ook hun naam laten ze achter. Hun nieuwe thuis doopten ze Het Loo. Een loo is een grasrijke met laag houtgewas bedekte plaats in of bij een woud; een hogere plaats bij of tussen poelen, broeken, moerassen; laagte, plas van stilstaand water of moeras. En dat is net waar de studio’s zich bevinden: op een open plaats in het bos met zicht op een mooie waterpartij.

“Ik kijk uit naar de nieuwe woning en wil er graag de omgeving verkennen” - Ronny

“Ik ben erg tevreden met mijn grote studio en zie de verhuis al helemaal zitten” – Hilda

“Ik wil graag in mijn nieuwe kamer intrekken en er de natuur verkennen. Ik hoop me er welkom te voelen” – Patrick

“De rust spreekt me aan” – Luc

“Ik verheug me op de mooie natuur. En het zal een pluspunt zijn om dicht bij de ‘Trappisten’ te wonen ;-)” - Dirk

“Ik puzzel graag en heb in mijn nieuwe studio veel ruimte om mijn puzzels te leggen” – Ludo

Wie een persoonsvolgend budget en interesse heeft om deze gezellige bende te vergezellen, mag een mailtje sturen naar de Sociale dienst.

Nieuws

Nieuwsbericht
Bouwen op Monnikenheide-Spectrum
Nieuwsbericht
Van sigaren naar kurk
Nieuwsbericht
De grote verhuis
Nieuwsbericht
SPIE-ken in het Doezelbos