Kortverblijf - vakantie op maat

  • Nieuwsbericht
  • 26 October 2017
Een kortverblijf boeken wordt terug een pak eenvoudiger. Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap zorgt voor de bijkomende financiering.

Kortverblijf - vakantie op maat

In een kleurrijke omgeving verwelkomt het enthousiaste team van De Vlinder je graag voor een leuke vakantie op maat.

Een kortverblijf boeken wordt terug een pak eenvoudiger: afhankelijk van de beschikbaarheid kan je tot 60 nachten per jaar aanvragen. Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap zorgt voor de bijkomende financiering.

Deze nieuwe maatregel zal van toepassing zijn voor gebruikers die voor de eerste maal gebruik maken van het kortverblijf én voor trouwe klanten. Ook wie elders naar een dagcentrum of dagbesteding gaat, kan tot 60 nachten op vakantie komen in de Vlinder. 

De vakanties voor 2018 kunnen geboekt worden bij de sociale dienst (03-311 77 67 of socialedienst@monnikenheide.be)

Wil jij je actief uitleven op het luchtkussen, in het zwembad, op de  fiets of wandelend in het bos of relaxen op het snoezelbed, wegdommelen bij de muziek of een lekkere pannenkoek eten op een zonnig terrasje, .  Aangepast aan je interesses en zorgvragen, kan je genieten van een flexibel aanbod in een diverse groep. Buiten en binnen vind je de ruimte en de veilige omgeving die je nodig hebt.

De Vlinder beschikt over tien plaatsen in ruime 1 of 2 persoonskamers.  Leeftijd, privacy, slaapcomfort, nood aan persoonlijk sanitair en zo meer  bepalen de kamerkeuze.  Wifi is standaard in de leefgroep. 

Aarzel dus niet en boek nu je vakantie!

Nieuws

Nieuwsbericht
‘Een jaar of 11 is ideale leeftijd voor eerste kennismaking met de zorg’
Nieuwsbericht
Huize Walden en Monnikenheide-Spectrum slaan handen in mekaar
Nieuwsbericht
Stan, vader van bewoonster, giet bewustwording in gedichten
Nieuwsbericht
Sloop Gildenhuis start begin november