Nieuwe gidsen voor het Doezelbos

  • Nieuwsbericht
  • 24 February 2015
Paul Stryckers, directeur van het Centrum voor Natuur- en milieueducatie, mocht weer diploma’s uitdelen aan zes kersverse Doezelbosgidsen.

Nieuwe gidsen voor het Doezelbos

Naar goede gewoonte studeerden ook dit jaar enkele nieuwbakken doezelbosgidsen af. De laureaten van dit jaar zijn Nathalie, Riccardo, Joost, Dirk, Bram en Tinne. Ze zijn allemaal geslaagd in het schriftelijk en praktisch examen en leidden in 2014 samen zo’n 280 kleuters door het Doezelbos.

Paul Stryckers, directeur van het Centrum voor Natuur- en milieueducatie, mocht de diploma’s uitdelen aan de zes kersverse Doezelbosgidsen.

Voor het komende jaar zijn er geen nieuwe  kandidaat-Doezelbosgidsen, maar zullen  tien gidsen, die tijdens de voorbije jaren hun diploma behaalden, doorleren over het Doezelbos. Quan, Sofie, Nathalie, Elise, Veronique, Dirk, Joost, Berten, Bart en Paul zullen begin maart de doorgedreven cursus starten. ‘Zo blijven de verworven vaardigheden gehandhaafd en natuurlijk valt er ook oneindig lang bij te leren over en in de natuur’ aldus Kristien Menten, mentor en stichtster van het Doezelbos.

Nieuws

Nieuwsbericht
Steeds meer te beleven op domein Monnikenheide
Nieuwsbericht
‘Een jaar of 11 is ideale leeftijd voor eerste kennismaking met de zorg’
Nieuwsbericht
Huize Walden en Monnikenheide-Spectrum slaan handen in mekaar
Nieuwsbericht
Stan, vader van bewoonster, giet bewustwording in gedichten